Night of the Proms komt naar Koksijde

Maak er zelf een weekendje uit van .... @Soll Cress Koksijde

 

 

Night of the Proms Summer Edition

 Boek nu alvast uw verblijf, voor het te laat is! www.sollcress.be/reservatie voor het beste tarief! 

notp 
Koksijde wordt het decor voor de allereerste openluchteditie van Night of the Proms ‘Summer edition’. Deze primeur werd zonet bekendgemaakt tijdens de persconferentie in aanwezigheid van John Miles, Mister ‘Night of the Proms’ himself en burgemeester Marc Vanden Bussche. 
Een extra primeur: “dit wordt de 1000ste editie van Night of the Proms”, aldus producent Jan Vereecke.
Op donderdag 1 augustus 2019 vindt in Koksijde de allereerste editie plaats van Night of the Proms “Summer Edition”. Voor het eerst in de bestaansgeschiedenis van Night of the Proms (NotP) zal er in België een openluchteditie plaats vinden van dit alom gekende en geprezen concept.

 

Nationale en Internationale artiesten

Het Antwerp Philharmonic Orchestra, o.l.v. de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche, verlaat komende zomer het vertrouwde Antwerpse Sportpaleis en zal in al zijn facetten te bewonderen zijn in Koksijde. Het koor “Fine Fleur” en de elektrische band tekenen eveneens present.

Ook in Koksijde zal het programma enerzijds bestaan uit bekende nummers uit het lichtklassieke genre, afgewisseld met nummers uit de pop- en rockgeschiedenis, gebracht door nationale en internationale artiesten.

De eerste naam die we reeds kunnen prijsgeven, is deze van John Miles. “Mister Night of the Proms” himself zal aanwezig zijn, en o.a. zijn wereldhit “Music was my first love” brengen.

 

Praktische info

  • Het concert zal plaatsvinden op het Kerkplein te Koksijde-Bad. De gevel van de prachtige O.L.V.-ter-Duinenkerk zal het decor vormen voor dit unieke evenement.
  • Het concert zal omstreeks 20 uur starten.
  • De ticketverkoop start in de loop van de maand januari.

 

Meer informatie op www.visitkoksijde.be !